HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Het wedstrijdseizoen is inmiddels in volle gang en ook HSV Westkapelle heeft niet stilgezeten. De eerste twee wedstrijden werden zoals gebruikelijk gevist op de wat diepere stranden rondom Zoutelande.

De eerste wedstrijd bij het speeltuintje was de visserij nog vrij aardig, afgaand tij was slap maar met het opkomende water icm diep water kwam er toch nog best een visje uit. De lage nummers aan het begin van het parcours waren daarbij in het voordeel. Grote vissen bepalen vaak de uitslag in deze tijd van het jaar en dat was dit keer niet anders. Piet Verhage won de wedstrijd met oa een bot van 33cm en een aantal mooie scharren. De tweede plaats was voor Marc Provoost met 3 mooie botten gevolgd door Marijn Gabrielse die weliswaar kleinere vis had maar wel in groter aantal.

De tweede wedstrijd afgelopen zondag was qua visserij nou niet echt fantastisch te noemen. Bij de wissel halverwege de wedstrijd waren er strandjes bij waarop slechts een paar vissen gevangen waren…we zijn gelukkig anders gewend! De tweede helft was iets beter maar het hield niet over. Winnaar vandaag werd Frank Peene op de hakken gezeten door Joeri Minderhoud. Rob Joosse pakte plek 3.
Jeugdlid Evi Flipse ging met de kanjerpot voor de vis van de dag aan de haal. Ze ving de grootste schol! Sowieso knap om vis te vangen, want 14 grote mannen kregen dit niet voor elkaar…

14 April gaan we weer verder, hopelijk is de visserij dan inmiddels wat aangetrokken!

 

Volledige uitslag wedstrijd 1

Volledige uitslag wedstrijd 2

Soorten en aantallen wedstrijd 2

Stand