HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

clubwedsrijden

 • Uitslag Wedstrijd 13

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

 • Uitslag Wedstrijd 12 2022

   

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

   

   

 • Uitslag Wedstrijd 11

   

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

 • Uitslag Wedstrijd 10

   

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

 • UItslag wedstrijd 9 2022 en tussenstand

  Volledige uitslag

  Soorten

  Stand

  Stand zaterdag

  Aantallen

  Bovenmaatse

  Kanjers

 • UItslag wedstrijd 8 2022

  Volledige uitslag

  Soorten

  Stand

 • UItslag wedstrijd 5 2022

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

 • UItslag wedstrijd 4 2022

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

   

  Stand

 • Uitslag wedstrijd 3 2022

   

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

   

 • Uitslagen wedstrijd 1 en 2 2022

   

  Uitslag wedstrijd 1

  Soorten wedstrijd 1

   

  Uitslag wedstrijd 2

  (Deze wedstrijd is bij het Aardappeldal gevist in plaats van het Speeltuintje)

  Soorten wedstrijd 2

   

  Tussenstand

   

   

 • Uitslag wedstrijd 8 (14) 2021 en eindstand

  De laatste reguliere clubwedstrijd van 2021 was de verrassingswedstrijd.

  Als locatie kwam Joossesweg uit de bus rollen, en daar was het niet gemakkelijk vissen met opkomend.

  Rob Joosse wist deze wedstrijd te winnen, met in totaal 35 vissen.

  In het klassement behield Janko de Witte de koppositie, en hij mag zich Koningsvisser van 2021 noemen.

   

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

   

  Eindstand

   

 • Uitslag wedstrijd 7 (13) 2021

  Voor velen de 3e wedstrijd in een weekend nadat er zaterdag twee wedstrijden voor de NTK werden gevist. 

  En er zat vis, heel veel vis!

   

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

   

  Stand

   

 • Uitslag wedstrijd 6 (12) 2021

  De afgelopen clubwedstrijd bij Oase Domburg waaide het net teveel voor het mooie. Toch zijn er wat vissen gevangen, echter niet de aantallen die je in deze tijd verwacht.

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

   

  Stand

   

 • Uitslag wedstrijd 5 (11) 2021 en meer

  De hefrfstvakantie was een druk weekje op de agenda.. Allereerst werd er op 23 oktober clubwedstrijd 11 gevist, hieronder de uitslag.

  Volledige uitslag

  Stand

   (De belangrijkste standen zijn bijgewerkt, de rest volgt)

   

  Daarnaast was HSV Westkapelle met twee teams vertegenwoordigd op het WK Clubs in Albufeira, Portugal. Helaas ging het voor deze teams niet zoals gehoopt.

  Het was een zeer specifieke visserij, en de Spaanse teams waren hierin oppermachtig. Uitslagen kun je hier bekijken: https://www.fips-m.org/

  (nb. Op de site van de Fips is het op dit moment niet mogelijk de uitslagen te openen. Zodra we deze kunnen bemachtigen zetten we ze op de eigen site)

   

  En als laatste werd op 30 oktober het Federatief kampioenschap gevist. Helaas was HSV Westkapelle niet zo goed vertegenwoordigd als andere jaren, maar je kunt ook niet overal tegelijk zijn.

  Toch wist Kees Gillissen zijn vak te winnen, goed gevist Kees!

  De uitslag staat hier

 • Uitslag wedstrijd 4 (10) 2021

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

 • Uitslag wedstrijd 3 (9) 2021

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

 • Uitslag wedstrijd 2 (8) 2021

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

 • Verslag en uitslag wedstrijd 10 (3) 2020

  Zondag 4 oktober stond clubwedstrijd 10 op het programma, i.v.m. de ‘’corona-break’’ is het slechts de 3e clubwedstrijd welke we konden vissen. Rond de klok van 7 uur werd verzameld aan parcours Bucksweg. De weersomstandigheden bestonden uit regen en stevige wind. Eenmaal op het strand aangekomen troffen de 31 deelnemers een pittige branding.

  Zouden de eerste wintervissen zich al melden, in de vorm van schar en wijting was een van de vragen voor aanvang? De stevige wind zou het vissen op grote afstand in ieder geval niet gemakkelijk maken.

  Om 8 uur werd gestart, iedere deelnemer met zijn eigen tactiek. Kort onder de kant voor een bot of een baarsje, of op afstand op zoek naar die eerste wintervissen. In het verloop van de 1e wedstrijdhelft werd mondjesmaat een visje gevangen, hoofdzakelijk baarsjes en een enkele bot. Met een uitschieter voor Piet Verhage, welke een prachtige zeebaars van 50cm wist te landen.

  In de 2e wedstrijdhelft bleef het beeld gelijk. Veel wind, af en toe een bui en matige vangsten in de vorm van bot en baarsjes. Het was vandaag zoeken naar een visje. Na de wissel was het Peter Slabber welke net als Piet Verhage een mooie uitschieter wist te vinden. En met een baars van 53cm zijn wedstrijdpunten veiligstelde. En de vraag of de wintervis al aanwezig was moest worden beantwoord met nee. In totaal werden 4 scharren gevangen en nog geen enkele wijting. Conclusie: nog even geduld!

  Na de wedstrijd werd bij de auto’s de uitslag opgemaakt. Tijdens de ‘’corona-proef’’ prijsuitreiking bleken de eerdere genoemde uitschieters plaats 1 en 2 van het podium te vormen. Peter Slabber werd vandaag 1e met 2 vissen en 1789 wedstrijdpunten, Piet Verhage werd 2e met 2 vissen en 1328 wedstrijdpunten. Plaats 3 was voor Marijn Gabriëlse met 7 vissen en 975 wedstrijdpunten.

  Helaas waren er vandaag geen jeugdleden.

  De vis van de dag, de tong werd niet gevangen. De reserve vis van de dag, de meun werd gelukkig wel gevangen. De winst van dit onderdeel ging naar Rob Smith.

  De volgende wedstrijd staat gepland voor zaterdag 17 oktober, locatie: Oostkapelle. Hopelijk tot dan!

  Mochten er in de komende 2 weken wijzigingen komen in de coronavoorschriften, welke gevolgen hebben voor de clubwedstrijd van 17-10-2020. Dan houd het bestuur jullie allen op de hoogte via de app en mail.

   

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

 • Verslag en uitslag wedstrijd 9 (2) 2020

   Verslag en uitslag wedstrijd 9

  IMG 3362

  De zon brak al voorzichtig door de wolken heen wanneer de meeste mensen zich verzamelden voor de allereerste wedstrijd na de “corona-stop”. De wedstrijd telde vandaag 29 deelnemers, welke allen gebrand waren op een vlammende start van het tweede deel van het seizoen. Het strijdtoneel van vandaag was de Baaiweg. Een stevige westen wind zou de gehele wedstrijd gaan blazen, waardoor er al een redelijke branding aanwezig was. Met een iet wat aangepaste vorm van de uitgifte van de nummers en het ontvangen van de controleursspullen, werd ook hier gezorgd dat overal de gepaste afstand gehouden kon worden.

  Om 8 uur stipt klonk het startsein, waarbij de loodjes op bijna ieder denkbare afstand terecht kwamen, de een koos voor een worp richting de kust van IJsland, en de ander probeerde het  in het “slagje”. Wat zou het gaan worden vandaag, dat was de vraag die de meesten bezig hield. Maar de beet bleef uit, de zee rook gewoon naar Zeebaars, maar deze bleek toch niet zo in grote getalen aanwezig te zijn. Langzaamaan kwam er af en toe een visje uit het water, maar echt vet was het niet. Bijzonder was ook wel om te zien dat het vrijwel enkel kleine vis was welke de kant op kwam, en enkel zeebaars en bot. Met het wisselen bleek dat over de gehele linie de vangsten achter bleven en dat de wedstrijd nog volledig open lag. Dus iedereen kon vol goeie moed de tweede helft in.

  Maar helaas bleef ook daar de vangst erg achter. Een enkel botje en zeebaarsje kwam de kant op, maar uiteindelijk is er altijd een uitslag. Door alle gekte van de tijd waar we in leven, heeft het bestuur besloten om de prijs uitreiking dit maal niet bij de gebruikelijke uitbater te doen. Maar gewoon op de dijk zelf, hierdoor kan iedereen zich aan de gestelde maatregelen houden en is de uitslag sneller gereed. Zo kwam Piet met het briljante idee om een aggregaat en frietpan mee te nemen, om zo iedereen van een warme hap te kunnen voorzien. Zo kon er toch onder het genot van een hapje en een drankje de uitslag van de dag bekend gemaakt worden.

  Wie had er aan het langste eind getrokken? Dat bleek vandaag de familie Peene, met een keurige eerste en tweede plaats. Maarten Peene mocht vandaag de eerste prijs in ontvangst nemen, met één boven en vier onder, waaronder toch een mooie bot van 33cm, hiermee liet hij het gehele deelnemers veld mijlen achter zich. Zoon Frank werd hier op volgend tweede met vier zeebaarsjes onder de maat. En het podium werd vervolgens afgesloten door Bert Nijeboer met net als Maarten één boven en vier onder.

  De vis van de dag was vandaag de zeebaars, Jackie en Frank hadden beiden een zeebaars van 36cm, en na loting ging Jackie er met de prijs vandoor.

  Helaas kon de aanwezige jeugd geen vis op de kant krijgen.   

  De volgende wedstrijd staat voor 19 september, de anderhalf meter cup. De uitleg van de wedstrijd en de regelementen zijn te vinden op de website. De volgende clubwedstrijd staat gepland op 4 oktober bij de Bucksweg. Ik hoop jullie daar dan allemaal weer te zien!

   

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand

 • Uitslag wedstrijd 13 2019

  Volledige uitslag

  Soorten en aantallen

  Stand