HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Afgelopen zaterdag 22 september stond de 9e clubwedstrijd van 2018 op het programma. Ditmaal werd er gevist bij Zoutelande Haga. Doordat we voor de zomer 8 wedstrijden hebben gevist, was dit de eerste wedstrijd na de zomer. De eerste wedstrijden na de zomer zijn niet altijd even goed wat betreft vis vangst.

Ook vooraf aan deze wedstrijd werd er gevreesd voor heel weinig vis. Zeker nadat er de donderdag voor de wedstrijd nog was proef gevist, met slechte berichten.

Om acht uur gingen we van start. Een mooi zeetje met een luchtje windje zorgde ervoor dat het vertrouwen van de vissers toch wat werd opgekrikt. Dit bleek achteraf gezien ook terecht. Er kwamen hier en daar wat baarsjes, baarzen, tong, schar, schol, tarbot en botjes uit. Ook werden er vandaag in totaal 4 haaien gevangen.

jarno met baars

Jarno minderhoud wist vandaag een zeebaars te vangen van 57 centimeter.

peter met haai

Peter mesie met een haai van 95 cm

 

Er werden dus mooie vissen gevangen zoals de zeebaars van Jarno en de haai van Peter. Maar wie ging er vandaag met de winst van door?

Peter Mesie wist vandaag de wedstrijd te winnen met deze haai van 95 cm. Dit leverde hem ruim 2400 wedstrijdpunten op. Jarno Minderhoud wist naast de mooie zeebaars van 57 cm, nog 5 andere vissen te vangen. Hij werd vandaag mooi tweede. Frank Peene wist ook 6 vissen te vangen, waaronder een zeebaars van 43 cm. Hij werd derde.

Door de topcompetitie voor de jeugd en dames, was alleen maarten Reijnhoudt aanwezig. Hij wist 2 botten boven de maat te vangen en 1 botje onder de maat. Tussen de grote mannen werd hij knap 17e!

maarten met bot

Maarten Reijnhoudt met twee botten.

14 oktober staat de volgende clubwedstrijd op het programma bij Zoutelande Dorp/Speeltuintje rechts. Tot dan!

 

Volledige uitslag

Soorten en aantallen

Stand