HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

De tweede wedstrijd van 2015 werd gevist bij Haga. Een mooi parcours waar momenteel prima gevist kan worden. Door de felle stroom was het wel noodzakelijk om met ankerlood te vissen. Ver gooien was niet noodzakelijk, want de vis werd op elke afstand gevangen. Frans van Sluijs begon de wedstrijd al direct met een, naar alle waarschijnlijkheid, kanjer puitaal van maar liefst 28 cm.

Verder bestond de hoofdmoot uit schar, een enkele kabeljauw en wijting en maar liefst 3 tongen! Eerste werd Marijn Gabriƫlse met 19 vissen (13 boven en 6 onder), de tweede prijs was voor Peter Huibregtse (9 boven, waaronder een tong van 34 en 2 onder. De derde prijs was voor Frank Dekker (8 boven, 8 onder).

Eerste J12 was Kim Willemstein met 2 ondermaatse platvisjes. Eerste J15 was Rik van Koeveringen met een mooie bot en een ondermaatse vis. Beste dame was Marlous Donkers met 2 onder en 8 boven.

In totaal zijn er maar liefst 248 vissen gevangen, waarvan 108 bovenmaatse en 140 ondermaatse.

De volgende wedstrijd is op 4 april 2015 om 08.30 bij het aardappeldal. Heb je ook zin om eens een wedstrijd mee te vissen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef je op via de website!

Uitslag wedstrijd 2

Stand