HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Zomervakantie

 

De laatste wedstrijd voor de zomerstop leek het alsof alles al in vakantiestemming was.

Het aantal deelnemers was kleiner dan gebruikelijk, en ook het aantal gevangen vissen hield niet over.

Dat van de deelnemers is gedeeltelijk een luxe probleem, tenminste daarvan mag je spreken als er vier leden verplichtingen hebben wegens behaalde internationale successen.

Dat van het aantal vissen moeten we nog eens bestuderen, maar wanneer er door 34 deelnemers slechts 64 vissen, waarvan 16 bovenmaatse gevangen wordt kun je gerust zeggen dat het slecht was. 

 

Wat werd er dan zoal geprobeerd?

Uiteraard werd er geprobeerd een geep te pakken te krijgen, of misschien wel een makreel. Volgens de geruchten waren deze mini-tonijnen al gesignaleerd..

Ook werd er op alle afstanden op bodemvis gevist, van héél kort tot héél ver en alles wat daar tussenin ligt. Als dit alles dan geen succes heeft dan komt het vaak op ervaring aan, en gewoon rustig je eigen ding blijven doen.

Winnaar vandaag was dan ook een rustige man, met heel veel ervaring.

Frans van Sluijs wist de meeste punten te pakken vandaag, met een bovenmaatse gul (Hoezo zomervis?!) , en 7 ondermaatse waaronder een gulletje van nét onder de maat behaalde hij  805 wedstrijdpunten.

Tweede met 631 punten was Jan Minderhoud, en derde met 497 punten was Ron Kodde.

Bij de jeugd was het centimeterwerk, er waren er 3 met 1 ondermaatse vis. Dan gaan dus de centimeters tellen, en daar had Lars Rombouts er de meeste van. Tweede bij de J15 was Rik van Koeveringe.

Eerste bij de J12 was Maarten Reinhoudt, die zijn vader nog behoorlijk lang heeft laten zweten. Jammer genoeg voor Maarten ving die echter 1 visje meer.

 

Voorlopig is het qua clubcompetite even een zomerstop, de eerstvolgende wedstrijd voor de competitie is op 27 september.

Dat betekent niet dat we helemaal niks meer doen, we hebben natuurlijk de zomeravondwedstrijden op 24 juli, 7 augustus en 21 augustus, en natuurlijk de grote wedstrijd H.S.V. Westkapelle op 13 september. Deze wedstrijden zijn "Open" wedstrijden, deelname is voor iedereen mogelijk!

 

Volledige uitslag

Stand