HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Op 25 maart vond de tweede clubwedstrijd van 2012 plaats.

Er zou gevist worden bij het Speeltuintje, en gezien de weersverwachtingen had iedereen zich ingesteld op een bijna zomers dagje vissen..

Dat viel dus tegen, een mistige wereld was ons deel, en deze wilde niet echt optrekken.

Dan de visserij.. qua aantallen goed, ruim boven verwachting. Als er bij de aantallen dubbele cijfers staan mag je dat best zeggen denk ik.

Helaas was het formaat niet echt top, veel ondermaatse wijting, en scharretjes. De kunst was dus de bovenmaatse te vangen, en dan kan het frustrerend zijn dat dat scharretje nét geen 20 cm is...

Jaap Minderhoud beheerste deze kunst wel, hij ving een kanjerbot van 431 gram. Qua gewicht niet veel meer dan het exemplaar wat Marijn ving, 16 gram, maar wel qua lengte.

Ook de kanjerschar werd verbeterd vandaag, Marc Provoost ving er één van 219 gram.

De totalen van deze dag waren 183 ondermaatse, en 22 bovenmaatse vissen. Slechts 4 deelnemers van de 44 wisten niks te vangen.

Beste van de jeugd vandaag (Helaas geen J12 deelnemers) was Jarno Elzinga, met 7 vissen. 2e was Mart Verhage met 3 stuks.

Bij de senioren was Kristiaan Minderhoud de beste, met 13 onder en 2 boven. Hij werd gevolgd door Marijn Gabrielse met 6 onder en 2 boven. je kunt dus wel zeggen dat deze heren zich aan het warmdraaien zijn voor het WK Korpsen... 3e was Marien Flipse, met 9 onder en 2 boven.

 

De volgende wedstrijd is een jeugdwedstrijd, op zondag 1 april om 13:00 bij het Kustlicht.

De eerstvolgende clubwedstrijd is op 7 april, bij de trommelweg.

 

Volledige uitslag

Tussenstand