HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Weer met beide benen op de grond

Na de winterstop stond afgelopen zaterdag 10 maart de eerste wedstrijd op het programma. er werd gevist bij Haga, en vooraf waren de verwachtingen al niet echt goed.

De schar en wijting die in december nog volop aanwezig was zat er niet meer, dus de meesten legden zich toe op botten. En zoals vaker blijkt is dit ook een aparte discipline, ik kan anders niet verklaren waarom er vaak dezelde personen goed scoren in het begin van het jaar. Het was dus een rustig visserijtje, wat de 45 deelnemers de kans gaf om een praatje te maken, over bijvoorbeeld interieurinrichting van het kleinste kamertje. Anderen begaven zich een heel eind van hun plaats, op zoek naar een "wandelbot" ?

Ondertussen werd er toch nog redelijk vis gevangen, grotendeels ondermaatse scharretjes en wijtingen. De bovengenoemde specialisten haalden er wat mooie botten uit.

Beste vandaag was Jaap Verhulst met 1 ondermaatse een een gouden draaitje van 2 bovenmaatse botten. Hierbij zat ook de grootste van vandaag, 300 gram. Hij werd gevolgd door Adriaan Janisse, met 3 onder en 2 boven. Ook hij had een kanjer, een schar van 183 gram. Op de derde plaats eindigde Joel Koppejan, met 6 ondermaatse.

Bij de jeugd (allen J15 vandaag) Was Bas Kodde de beste, aantal was gelijk met Sonja van der Vliet, maar daarna is het aantal centimeters bepalen.

Totaal werden er 72 ondermaatse en 14 bovenmaatse vissen gevangen, en waren er slechts 8 deelnemers zonder vis

 

Volledige uitslag

Tussenstand