HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Zaterdag 12 november is de 12e clubwedstrijd gehouden.

Parcours was het Kustlicht, dus de dunne nylon van de vorige wedstrijd kon uit de viskist, en de dikke touw er in.

Omdat dit in de wintermaanden een gemakkelijke en goede stek is wordt hier veel gevist, en omdat ze dit artikel niet gelezen hebben wordt er veel verspeeld.

Jan Stroo had het dus wel gelezen, en hij had de zwaarste draai deze dag: 16!!! onderlijnen met lood, 2 uit de kluiten gewassen krabben en nog wat vis er in. Helaas voor hem was deze vis van z'n buurman, zelf kreeg hij geen vis te pakken. Ik denk echter dat dit draaitje goed is voor de "KANJER" karpuin..

Dan de vangsten : Deze waren goed. Weliswaar vingen de verre werpers het meest, maar met 45 man 362 vissen vangen is gewoon goed. De vangst bestond uit veel scharren, wat wijting, tong ?!? , bot en een enkel gulletje en steenbolkje.

Winnaar was Peter Mesie, met 7 ondermaatse en 14 bovenmaatse. Tweede werd Frank Peene, met 2 ondermaatse en 15 bovenmaatse, en derde werd Marijn Gabrielse, met 5 ondermaatse en 13 bovenmaatse.

Winnaar bij de Jeugd tm 15 was Joeri Minderhoud, 8e in de totaaluitslag. Bij de jeugd tm12 was Jarno Elzinga winnaar met 5 bovenmaatse.

Er werden ook twee Kanjers gevangen, een tong van 693 gram door Noach Janisse en een schar van 341 gram door Piet van Keulen.

Volledige uitslag

 

Tussenstand (Berekend zoals de eindstand, dus min 2 slechtste voor za/zo, en 4 slechtste voor koningsvisser)