HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Zondag 5 juni is de laatste wedstrijd voor de zomerstop gevist.

Vooraf werd er gerekend op een pure gepenwedstrijd, maar zoals vaak bleek dat weer niet het geval. Een weersverandering, en erg troebel water wierpen roet in het eten.

Ook was de baars niet echt aanwezig, het merendeel van de vangsten was bot, met af en toe een verrassende wintervis zoals schar en gul. Ook kwamen er regelmatig scholletjes boven, helaas allemaal onder de maat van 27 cm. Een echte verrassing was de paling die Peter Mesie bovenhaalde, maar helaas voor Peter moet deze direct worden teruggezet.  In totaal werden 29 bovenmaatse en 52 ondermaatse vissen gevangen, waarvan er 3 kanjers waren.

Winnaar vandaag van de 46 deelnemers was Piet van Keulen, die met 4 bovenmaatse en 2 ondermaatse 1119 punten bij elkaar viste. Het was, tegen de afspraak in, zijn tweede overwinning deze competitie.

Tweede was jeugdlid Mart Verhage, die wederom zeer sterk viste, en laat zien dat met de jeugd serieus rekening gehouden moet worden. Hij ving onder meer een kanjer-gul van 445 gram. Uiteraard werd hij hier ook winnaar mee bij de jeugd tm 15 jaar

Derde was Marien Flipse, die hartje zomer een kanjer schar vangt van 261 gram.

Eerste bij de jeugd tm 12 werd Jarno Elzinga.

De volledige stand en uitslag vind u hier.

Volledige uitslag

Tussenstand

Met deze wedstrijd zit het eerste deel van de clubcompetitie er op, we gaan verder op 9 september met het tweede deel.

Voor de jeugd is er op 19-06 nog een wedstrijd in het aardappeldal, en natuurlijk kan iedereen ook deelnemen aan de zomeravondwedstrijden.

Alle evenementen kunt u hier bekijken.