HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Afgelopen zaterdag de vierde clubwedstrijd gevist bij de Botterbar. De weersomstandigheden waren prima, misschien wel iets té goed. Er verschenen 45 deelnemers op het strand, wederom een mooie opkomst.
Over de visserij kunnen we kort zijn; waardeloos! Met 45 man werden in totaal 13 vissen gevangen, 5 boven de maat en 8 onder de maat. Een behoorlijk dieptepunt qua vangst, er werd dan ook terug gedacht aan de memorabele wedstrijd een jaar of drie geleden toen er op het zelfde parcours slechts 1 bovenmaatse vis en een tiental ondermaatse vissen werd gevangen. Laten we hopen dat de watertemperatuur snel oploopt en de zomervissen als zeebaars, fint, makreel en geep snel te vangen zijn.

Wibo Verhulst wist een mooie bot te vangen wat hem ook meteen de overwinning opleverde, proficiat! Sonja van der Vliet was de enige deelnemer bij de jeugd die een visje kon vangen, zij kreeg dus de medaille omgehangen voor de eerste jeugd. Ondanks dat er heel weinig vis uit kwam, toch nog een opmerkelijke vangst; een zeenaald van een centimeter of 25 gevangen door Peter Mesie. Het gewicht; 15 gram!

De uitslag:

1. Wibo Verhulst 343 pnt.
2. Piet Huibregtse 328 pnt.
3. Frank Peene 210 pnt.
4. Piet Verhage 195 pnt.
5. Peter Mesie 65 pnt.
6. Gerard Dingemanse 50 pnt.
7. Hans de Visser 50 pnt.
8. Bobbie de Witte 50 pnt.
9. Jackie Minderhoud 50 pnt.
10. Ron Kodde 50 pnt.

1e jeugd (onder 12 jaar): Sonja van der Vliet 50 pnt.

 

Tussenstand