HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Afgelopen zaterdag werd de derde clubwedstrijd gevist bij het speeltuintje te Zoutelande. Vooraf waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen aangezien er een week voordien door verschillende verenigingen heel weinig gevangen werd.  Onder prima omstandigheden (wel wat frisjes in het begin) ging iedereen van start en al snel werden de eerste vissen gevangen... nog steeds niet heel spectaculair maar in ieder geval een stuk beter dan een week eerder.

Vooral op het eerste strand werden behoorlijk wat scharren gevangen. Bovendien kwamen er wat kleine wijtinkjes en gulletjes en een paar grote botten uit.  Noach Janisse ving twee mooie botten, twee maatse scharren en 4 ondermaatse vissen goed voor de eerste plaats! Proficiat!

De uitslag:

1. Noach Janisse 989 pnt.
2. Maarten Peene 892 pnt.
3. Peter Slabber 775 pnt.
4. Joël Koppejan 605 pnt.
5. Eddie Elzinga 588 pnt.
6. Frank Peene 570 pnt.
7. Jaap Verhulst 533 pnt.
8. Peter Mesie 529 pnt.
9. Piet van Keulen 482 pnt.
10. Marijn Gabriëlse 446 pnt.

Bij de jeugd onder de 12 jaar ging de overwinning naar Jarno Elzinga. Hij wist 5 ondermaatse en 1 bovenmaatse bot te vangen. Een knappe prestatie. Bij de jeugd onder de 15 jaar was Mart Verhage de enige deelnemer met vis.

Aanstaande zaterdag staat de voorselectie op het programma, deze wordt gehouden in het noorden t.h.v. de Baaiweg. Zaterdag 16 april is de volgende clubwedstrijd, locatie; Botterbar.

Tussenstand