HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Tijdens de topcompetie voor junioren en dames heeft HSV Westkapelle zich weer van zijn beste kant laten zien. Na de eerste dag die hier in Zeeland werd gehouden, stond gisteren de tweede en laatste dag gepland in de Europoort. Ook daar brachten de Wasschappelaars het er weer goed vanaf; Joerie Minderhoud wist zelfs de topcompetitie voor junioren te winnen! Daarnaast eindigden Kristiaan Minderhoud (3e) en Kees Gillissen (5e) bij de eerste 5! Zij zullen (als de coach niet iemand van buiten de eerste 5 kiest) deelnemen aan het WK Junioren dat in september 2013 wordt gehouden in Melilla, Spanje.

Bij de dames lukte het Christel Verhage zich wederom voor het WK Dames te plaatsen, door op de vijfde plaats te eindigen. Dit WK zal in Oktober gehouden worden in Torremolinos, eveneens in Spanje.

HSV Westkapelle mag trots zijn op deze ongekende prestatie! Joerie, Kristiaan, Kees en Christel van harte gefeliciteerd!

 

Voor de complete uitslag en verslag zie de site van Sportvisserij Nederland http://www.sportvisserijnederland.nl/sportvissers/actueel/4747/sterke_winnaars_topcompetitie_kust_junioren_en_dames.html