HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Op zaterdag 10 november streden de 4 hengelsportverenigingen van Walcheren weer om de Walcheren Cup.

H.V. Vlissingen, H.S.V. Middelburg, H.S.V. 't Sloe en gastheer van dit jaar H.S.V. Westkapelle deden dit op de stranden bij het Kustlicht.

Dit parcours toonde zich deze dag niet van z'n beste kant, de vangsten waren beduidend minder dan de week daarvoor en er waren plaatsen waar datgene wat er werd ingegooid gewoonweg niet uit te krijgen was. Mede oorzaak hiervan kan zijn dat er ruim vóór laagwater begonnen werd. Het was dan weer wél zo dat deze plaatsen qua vangsten de betere waren, elk nadeel hep z'n voordeel..

 

Individueel stond er deze dag geen maat op Raoul Wijs van H.V. Vlissingen, vak C, met 470 cm bleef hij alle andere vissers met meer dan 100cm voor.

Tweede individueel was Erik Brouwer van H.S.V. Westkapelle, vak A,  met 357cm. Derde was Geordy Briggs, vak B, van H.S.V. Middelburg met 278cm.

Bij de jeugd was Luuk Meeuwse de sterkste, met 116cm liet hij ook het merendeel van de senioren achter zich. Hij was 21e van de 64 deelnemers.

De eerste dame was Christel Verhage, met 130cm.

De hoofdprijs van deze dag, de Walcheren Cup, werd berekend door de resultaten van de beste 10 deelnemers op te tellen.


H.S.V. Westkapelle behaalde 2794 cm, en mocht de Walcheren Cup weer een jaartje in het bezit houden.

Tweede werd H.V. Vlissingen met 2127 cm, gevolgd door Middelburg met 1212cm en H.S.V. 't Sloe was hekkesluiter met 582 cm.

 

Samenvatting

Totaal uitslag

Vak A

Vak B

Vak C