HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Wereldkampioen !!!!!!!!!!!!

Het werd zoals door de coaches van het SPRO/Sportvisserij Nederland team gisteren al voorspeld is een taaie wedstrijd voor ons team. We hadden slechte nummers geloot, maar de wil  om te winnen was groot! In drie vakken hebben we gelukkig nog wat punten kunnen scoren, maar in twee sectoren was weinig te halen. Kristiaan was vandaag super en won met overmacht het dagklassement. Lennard pakte een keurige derde plaats in zijn vak en Kees werd vierde in zijn vak. Helaas moesten Marco en Matthijs het doen met een respectievelijk zesde en zevende positie. Genoeg om vandaag vierde te worden! En dat betekende ………….. het wereldkampioenschap was binnen!!!!! Als kers op de taart steeg Kristiaan nog door naar de ”bronzen  plak”. Alles bij elkaar een prima prestatie van het SPRO/Sportvisserij Nederland team. Portugal is tweede geworden, Frankrijk derde. Engeland werd achter ons vandaag  vijfde en zakte naar de vierde plaats. Gelukkig voor hen werd Ben Harrison de individuele wereldkampioen, voor de Portugees José Dinis en onze Kristiaan!

Bij dezen willen we Sponsor Spro Sports Professionals, Sportvisserij Nederland bedanken en ook alle volgers via de diverse sites!

Voor vandaag een kort verslag, want we moeten naar de huldiging en alles nog opruimen. Morgenochtend, zaterdag, vertrekken we om vijf uur weer naar Nederland! Zondagmiddag  volgt nog een terugblik …………

Op de foto’s:

Foto 35 Bronzen Kristiaan

Foto 36 Nog vol goede moed

Foto 37 Gouden Team

Foto 38 Samen met de Engelse vrienden

Namens het team,

Frank en Henri